Pakketten & Prijzen

wedding Services

Volledige- en Gedeeltelijke Planning

Full Wedding planning

Een bruiloft op Mallorca organiseren is een pittige taak. In Nederland kost het plannen al gauw zo’n 280 uur van jullie tijd. In het buitenland kan het nog lastiger zijn als je de omgeving niet goed kent. Hebben jullie de tijd en kennis niet om jullie droombruiloft op Mallorca te plannen, dan help ik jullie daar graag bij. Ik heb al mooie bruiloften op dit prachtige eiland mogen organiseren. Met een uitgebreid netwerk kan ik jullie helpen aan de perfecte locatie en professionele lokale leveranciers. Maar willen jullie een eigen fotograaf of haarstyliste meenemen, dat kan natuurlijk ook. Vertel mij al jullie wensen, zodat we samen jullie droombruiloft werkelijkheid kunnen maken. Ik ben er van overtuigd dat jullie de mooiste dag van de liefde samen met jullie familie en/of vrienden op Mallorca zullen beleven. Aarzel dus niet en neem contact op om te horen wat ik voor jullie kan betekenen.

Deel Arrangementen

Kun jij je bruiloft best zelf plannen? Dat is top! Maar met een bruiloft in het buitenland ken je waarschijnlijk niet alle goede en betrouwbare leveranciers die je nodig hebt. Dat is het gedeelte waar jullie op mijn hulp kunnen rekenen. Ik kan jullie helpen om de perfecte trouwlocatie te vinden. Of misschien zoeken jullie een leverancier voor de catering…. of een bruidstaart, een DJ of een fotograaf. Mijn netwerk in Mallorca is groot en ik werk alleen met de beste leveranciers. Dus laat me weten welke puzzelstukjes je mist in de organisatie. Ik help jullie graag de puzzel compleet te maken.

Ceremoniemeester

Tijd en kennis genoeg om jullie hele bruiloft zelf te organiseren? Dat is super, laat me jullie vast een groot compliment geven. Maar wat doe je op de dag zelf, wie coördineert jullie mooiste dag? Jullie willen je gasten toch optimaal laten genieten en niet één van hen opzadelen met taken die geregeld moeten worden op de dag zelf? Als je zonder stress samen met al jullie gasten wilt genieten, schakel dan een professionele ceremoniemeester in en laat mij jullie hierbij helpen. Ik zorg er voor dat de gehele dag op rolletjes verloopt en jullie je nergens druk over hoeven te maken. Voor de bruiloft hebben we contact en bespreken de dagplanning inclusief alle details. Ik check bij alle leveranciers dat ze doen wat ze hebben beloofd. Dus verspil jullie dag niet door je bezig te houden met andere dingen dan relaxen en genieten van jullie bruiloft!

Ceremonieel Spreker / Trouwambtenaar

Het zou voor mij een eer zijn om jullie ceremonie te mogen leiden als ceremonieel spreker of trouwambtenaar. Ieder verloofd stel heeft een uniek verhaal. Ik luister graag naar jullie verhaal en vertaal deze in een mooie persoonlijke speech. Ik hou van een ceremonie in ontspannen sfeer met een lach….. maar een traan wegpinken is ook niet erg.

speciale pakketten en prijzen

Full Wedding planning

Het complete pakket,
maximaal 50 uur;

√ Plan van Aanpak / Tijdsplanning
√ Zoeken naar leveranciers (inclusief alle communicatie);
– de perfecte Locatie,
– Materiaalhuur,
– Styling en Decoratie,
– Cateraar
,
– Foto- en/of Videograaf,
– Bruidstaart,
– DJ & Live Muziek,
– overige leveranciers.
√ Draaiboek van de Dag
√ Communicatie met jullie Gasten
√ Ceremoniemeester *

vanaf

€ 2895,-

Deel Arrangementen

Keuze uit één of meer van de volgende diensten;

√ Plan van Aanpak / Tijdsplanning
√ Styling en Decoratie
√ Zoeken juiste Locatie
√ Zoeken overige betrouwbare  Leveranciers
√ Budgetbewaking
√ Versturen Save the Dates & Uitnodigingen
√ Draaiboek van de Dag
√ Aankleding Ceremonie, Diner, Feestzaal
√ Tafelschikking
√ Advies, unieke Ideeën of Oplossingen

vanaf

€ 195,-

Ceremoniemeester *

maximaal 20 uur

√ Ontvangst Gasten
√ Communicatie en ontvangst Leveranciers
√ 
Professionele Hulp (bruiloft gerelateerd)
√ 
Draaiboek van de Dag
√ 
Coördinatie van de Dag

vanaf

€ 1095,-

Ceremonieel Spreker / Trouwambtenaar

√ Persoonlijke- of FaceTime kennismaking 
√ Schrijven Persoonlijke Speech
√ Ceremonie Spreker op jullie Bruiloft (30-45 minuten)

vanaf

€ 895,-

Prijzen exclusief BTW

Portfolio

Foto Gallerij

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day in Mallorca!