recent werk

real weddings styled shoots

reviews en aanbevelingen

ALI & KAI – RUSTIC MALLORCA FINCA WEDDING

“Terwijl wij genoten van het organiseren van onze eigen bruiloft, wilden we absoluut geen stress en gedoe om de dag zelf te coördineren. Dat is hoe we Yvonne hebben gevonden en we waren erg blij dat we hebben besloten om met haar samen te werken en de organisatie van de dag zelf aan haar over te laten. Tijdens de gehele voorbereiding was Yvonne zowel telefonisch als persoonlijk bereikbaar om de (dag)planning en leveranciers door te nemen. Ze is heel makkelijk in de communicatie en was altijd bereikbaar via email of whatsapp.

Read more

JULIET & MIKE – STYLED IBIZA WEDDING SHOOT

“Ik heb heel fijn met Yvonne samengewerkt tijdens een prachtige styled Ibiza Bridal shoot waar ik de fotografie verzorgde. Yvonne had alles tot in de puntjes geregeld. Top leveranciers en een strakke planning maakten dat we een prachtig resultaat hebben kunnen neerzetten. Yvonne heeft naast geweldige organisatorische skills een fijne persoonlijkheid en een goede smaak. Wanneer ik niet al getrouwd was zou ik met veel plezier de organisatie van mijn bruiloft aan haar over laten.”

Freya Elders – Fotograaf 

MIRANDA & PETER – BEACH WEDDING

“Yvonne is een echte professional, niets is haar teveel. Ze is nooit gestresst, brengt rust en regelt alles piekfijn tot in de details. We hebben een topdag gehad zonder ons ergens druk over te hoeven maken. Alles liep gesmeerd. Wij raden Yvonne dan ook zeker aan voor alle toekomstige bruidsparen die zonder zorgen van hun trouwdag op Mallorca willen genieten!”

YVONNE & MARCEL – VOWS RENEWAL MALLORCA

Bij deze een woord van dank aan Yvonne Harmelwaard. De weddingplanster met wie wij het genoegen hebben gehad, al meerdere malen samen te werken. Haar professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en betrouwbaarheid heeft ons nu al meerdere malen verrast. De inzet voor zowel de bruidsparen als voor ons als locatie beheerders, gaat verder dan elke andere partij waar wij in het verleden mee hebben samengewerkt.

Ingmar Loof en Jean Paul Voorneveld
“El Jardín del Edén, Boutique Hotel, Mallorca”

Read more

Hola! Ik ben Yvonne

Zullen we kennismaken en kijken waarbij ik jullie kan helpen om die fantastische bruiloft op Mallorca werkelijkheid te maken? Misschien heb je behoefte aan weinig hulp of misschien juist aan veel hulp, alles is mogelijk, de beslissing is aan jullie!

Het Is Nooit Te Vroeg Om Te Beginnen!

2 + 11 =

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day in Mallorca!