Bel of Mail

Neem Contact Op!

Stel een Vraag of Maak een Afspraak

 

Maak een vrijblijvende Afspraak!

4 + 13 =

FAQ – Veel Gestelde Vragen

We zijn gek op Mallorca en willen onze bruiloft daar vieren, maar waar moeten we beginnen met plannen?

Geen probleem, Ik kan jullie helpen bij de eerste en belangrijkste stap; het vinden van de perfecte locatie voor de grote dag die voldoet aan jullie wensen. Ik ken veel verschillende soorten bruiloft locaties op Mallorca. In de basis heb je keuze uit een hotel, een restaurant, een Beachclub of een privé Finca (Marjorquinse Villa) om jullie bruiloft te vieren. Als je mij wat meer details over jullie bruiloft geeft, zoals datum, aantal nachten en -gasten die op de locatie moeten verblijven en het totaal aantal gasten die jullie voor de bruiloft uitnodigen, dan gaan we zeker de perfecte locatie vinden om jullie mooiste dag in Mallorca te vieren!

We hebben zelf al een locatie geboekt, maar weten geen goede cateraar voor het eten. Kun jij ons hierbij helpen?
Ja natuurlijk, jullie kunnen mij vragen om de beste cateraar voor jullie te regelen. Ik heb genoeg goede en professionele cateraars in mijn netwerk met heerlijk eten voor verschillende budgetten.
We willen alles zelf regelen en hebben alleen iemand nodig om op de dag zelf te helpen, is dat mogelijk?

Zeker weten! Wat super goed dat jullie deze pittige klus zelf regelen, dus laat me jullie daarvoor alvast een groot compliment geven. Op de dag van jullie bruiloft is het natuurlijk de bedoeling dat jullie en al jullie gasten optimaal genieten. Dat gun ik jullie van harte, na al het werk dat jullie hebben gedaan. Ik neem graag alle zorgen en stressmomenten uit jullie handen tijdens de bruiloft. Ik ben aanwezig van het begin van de dag tot en met het einde en zorg ervoor dat de dag volgens planning perfect verloopt.

Wat zijn de beste maanden voor onze bruiloft op Mallorca?
Zoals in elk land kun je je bruiloft het gehele jaar door plannen. De populairste maanden in Mallorca zijn Mei, Juni, September en Oktober. Let op dat het in de maanden Juli en Augustus overdag erg heet is en de ceremonie meestal aan het begin van de avond tijdens zonsondergang plaatsvindt.
It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day in Mallorca!