The face behind

Hi! Ik ben Yvonne

jullie weddingplanner en ceremoniemeester

Weet je niet waar je moet beginnen met het plannen van jullie bruiloft?
Ik help jullie graag!

Hi, leuk dat je wilt weten wie er achter Bruiloft op Mallorca zit. Mijn naam is Yvonne Harmelwaard. Al 23 jaar gelukkig getrouwd, trotse moeder van 2 volwassen kanjers en sinds 2021 mijn woonplaats Purmerend ingeruild voor een schilderachtig dorpje op Mallorca.

Ik heb in Engeland, Duitsland en Spanje gewoond en gewerkt, waardoor mijn talenkennis goed is. Mijn man heb ik ontmoet toen we samen op Mallorca als entertainer in hotels werkten. We zijn beiden gek op het eiland en hebben daarom besloten ons leven verder op dit prachtige eiland voort te zetten.

Al jaren organiseerde ik feesten, uitjes, evenementen en zo ben ik in 2017 “Bruiloft op Mallorca” gestart. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging met wat ik het liefste doe; organiseren en plannen. Als professioneel en gecertificeerd weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar/ceremonieel spreker is het voor mij een absoluut voorrecht om deel uit te mogen maken van iedere bruiloft.

Ik heb een uitgebreid netwerk met goede en zeer professionele leveranciers op Mallorca. Aan trouwlocaties geen gebrek hier. Ik verbaas me steeds weer over de schoonheid en prachtige details als ik een locatie bezoek. Voor ieder bruidspaar ga ik dan ook met veel plezier op zoek naar de juiste plek voor hun droombruiloft.

,,Liefde en respect staan bij mij centraal. Mensen beschrijven mij als vrolijk, enthousiast, eerlijk, creatief, stressbestendig, zorgzaam en gedreven om het iedereen naar de zin te maken.

Vol enthousiasme en met passie en gevoel help ik dan ook graag aanstaande bruidsparen hun unieke, persoonlijke en perfecte bruiloft op Mallorca te realiseren. Ik ga voor kwaliteit en met oog voor detail denk ik graag verder, om de bruiloft net dat beetje extra te geven, wat je van een weddingplanner mag verwachten.

Ik vind het belangrijk om jullie eerst te leren kennen en meer over jullie plannen te horen, Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek neem ik de tijd om naar jullie wensen te luisteren, deze te bespreken en vragen te beantwoorden.
Als een persoonlijke ontmoeting niet mogelijk is vanwege de afstand, dan hebben we contact via email, telefoon of FaceTime.

Is het jullie droom om je bruiloft op Mallorca te vieren? Twijfel dan niet en neem direct contact op! 

Ik Werk Samen Met Jullie om Jullie Bruiloft te realiseren, Zonder Stress.

Mijn doel is om al jullie zorgen en het werk uit jullie handen te nemen. Zowel tijdens de voorbereidingen en de organisatie, als ook op de dag(en) van de bruiloft zelf, zodat jullie en jullie gasten alleen maar hoeven te relaxen en genieten.
Ik vind goede communicatie erg belangrijk en help jullie daar waar jullie hulp bij nodig hebben. Vooraf maken we een duidelijk plan, we kijken naar jullie budget en ik doe mijn uiterste best om alles binnen jullie budget te realiseren. Jullie nemen alle beslissingen zelf, jullie zijn redacteur van je eigen bruiloft. Ik ben verantwoordelijk voor de implementatie. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

Organisatie & Budget
Veel bruidsparen vinden het moeilijk om de kosten van de bruiloft binnen hun budget te houden. Er zijn zoveel leveranciers met verschillende prijzen op de markt. Waar begin je dan? Daarom is mijn netwerk op Mallorca groot met goede en betrouwbare leveranciers voor elk budget. Zo weet ik welke leveranciers jullie nodig hebben om de bruiloft volgens jullie wensen en binnen jullie budget te plannen.
Locatie & Styling
Er zijn zoveel prachtige trouwlocaties in Mallorca, dus welke locatie is geschikt voor jullie feest en jullie gezelschap? Ik help jullie graag om dé unieke trouwlocatie te vinden. Daarnaast overleggen we of jullie een speciaal thema of speciale kleur op de dag zelf willen. We kijken samen naar de aankleding en styling volgens jullie wensen. Ik help met het creëren van jullie speciale dag.
Ceremoniemeester
Je wil natuurlijk geen vriend of familielid met veel werk opzadelen op de dag van je bruiloft. Laat dat liever over aan een professional. Ik zorg voor de gehele coördinatie van de dag(en) van het begin tot het einde. Ik ontvang jullie gasten en leveranciers en zorg ervoor dat de gehele dag volgens planning verloopt. Jullie én al jullie gasten hoeven alleen te relaxen en te genieten!
It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day in Mallorca!